Homola cukru - Jian Tang Wan tinktúra z čínskych bylín YaoMedica
Kód: YM111Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Homola cukru - Jian Tang Wan tinktúra z čínskych bylín YaoMedica
Základom tinktúry Homola cukru sú čínske bylinky čiže yao. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti používame len tú najkvalitnejšiu surovinu a hotovú tinktúru už ďalej neriedime.
Použitie receptu podľa tradičnej čínskej medicíny:
vyživuje yin a Qi
rozhojňuje telesné tekutiny (Jin Ye)
prečisťuje prázdne aj plné horúco
harmonizuje hladinu glukózy a znižuje pravdepodobnosť progresie diabetu (Xiao Ke)
Hlavné zameranie: smäd, potreba piť veľa vody, sucho v ústach, polyúria – časté a hojné močenie, nočné močenie, žravosť a neustály pocit hladu, zmeny na váhe – chudnutie alebo priberanie, sklon k zápche, únava, vyčerpanie, popoludňajšie, nočné alebo spontánne potenie, horúco piatich sŕdc (oblasť srdca, dlane a plosky nôh), suchá koža, svrbenie kože
Moderná charakteristika: porucha glukózovej tolerancie, kompenzovaný diabetes mellitus II. typu
Poznámky:
Dodržiavanie diéty a režimové zmeny sú pre liečbu nevyhnutné!
Svojvoľne nikdy nevysádzajte medikáciu zavedenú lekárom!
Ak užívate iné lieky, poraďte sa pred užívaním so svojím terapeutom alebo lekárom.
Jian Tang Wan je tonikum, a preto obvykle trvá nejakú dobu (2 až 3 mesiace), kým sa jeho účinky plne prejavia.
Základom alkoholových tinktúr YaoMedica sú čínske bylinky a huby. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti používame len tú najkvalitnejšiu surovinu. Bylinky či huby najprv na špeciálnom stroji podrvíme na veľmi jemný prášok, ďalej ich macerujeme v 50% liehu až jeden mesiac. Macerát každý deň dynamizujeme a hotové tinktúry už nijako neriedime. Čo je veľmi dôležité.
Mechanizmus uvoľňovania účinných látok pri macerácii v 50% alkohole je oveľa intenzívnejší v porovnaní s bylinnými odvarmi či horúcovodnými extraktmi. Pri užívaní tinktúr dochádza k uvoľňovaniu účinných látok už v ústnej dutine, čo prispieva k vyššej účinnosti.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.